Totaalaanpak

Onze totaalaanpak leidt tot optimale cyberweerbaarheid.

In een tijdperk waarin cyberaanvallen steeds geavanceerder worden en organisaties (klein en groot) steeds vaker het doelwit zijn, is een totaalaanpak met een continu-benadering van cyberweerbaarheid van cruciaal belang.

Deze unieke aanpak van Integripro houdt in dat een optimale weerbaarheid mogelijk is door in te zetten op vijf thema’s: Incident- en crisismanagement, Technische maatregelen, AVG en privacy, Organisatorische maatregelen en Menselijk handelen.

Grondige analyse

Een grondige analyse van bovenstaande vijf thema’s is altijd het startpunt. We kijken waar kansen voor verbeteringen liggen en waar we waarde kunnen toevoegen. Er wordt niet alleen maar gekeken naar technische oplossingen, zoals firewalls en beveiligingssoftware, maar ook wordt er rekening gehouden met de menselijke factor. Op basis van de analyse wordt er een gedetailleerd actieplan opgesteld en uitgevoerd.

Continu. Cyberweerbaar.

Doorlopend krijgen alle thema’s aandacht. Het resultaat? Een continue verbetering van de cyberweerbaarheid. Bij Integripro geloven we namelijk in het voorkomen van problemen voordat ze zich voordoen. De kans op cyberincidenten wordt verkleind door de inzet van preventieve maatregelen, 100% garantie is er jammer genoeg nooit. Mocht u onverhoopt toch geconfronteerd worden met een cyberincident, dan helpen wij u snel en adequaat om schade te beperken en rust en herstel mogelijk te maken.

Continu.
Cyberweerbaar.

Zekerheidsplan!

Het Continu Cyberweerbaar Zekerheidsplan zorgt ervoor dat u de zekerheid heeft dat er altijd aandacht is voor de cyberweerbaarheid van uw organisatie. Zo bent u altijd op de hoogte van waar de bedreigingen en de kansen liggen voor uw organisatie en kunt u 24/7 rekenen op hulp bij calamiteiten. Maar dat is niet alles. Het Continu Cyberweerbaar Zekerheidsplan bevat meer voordelen…

Weten hoe weerbaar
uw organisatie is?

Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken waar de bedreigingen en de kansen liggen voor uw organisatie. We komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Dirk van der Woude
staat voor je klaar!

Neem contact op of bel

058 20 300 23