Continu.
Cyberweerbaar.

Zekerheidsplan!

Het Continu Cyberweerbaar Zekerheidsplan zorgt ervoor dat u de zekerheid heeft dat er altijd aandacht is voor de cyberweerbaarheid van uw organisatie. Zo bent u altijd op de hoogte van waar de bedreigingen en de kansen liggen voor uw organisatie en kunt u 24/7 rekenen op hulp bij calamiteiten. Maar dat is niet alles. Het Continu Cyberweerbaar Zekerheidsplan bevat meer voordelen:

24/7 crisiscentrale.

Via de Crisiscentrale bieden wij klanten 24/7, snelle en efficiënte ondersteuning in geval van een beveiligingsincident of cyberaanval. Een team van cybersecurity-experts reageert onmiddellijk op meldingen en helpt bij het beperken van de schade en het herstellen van systemen. Hiermee kunt u (reputatie) schade verminderen en het vertrouwen van uw klanten behouden.

Jaarlijkse scan.

Onze jaarlijkse scan biedt een uitgebreide beoordeling van uw cyberweerbaarheid. Tijdens deze scan staan 5 thema’s centraal: Incident- en crisismanagement, Technische maatregelen, AVG en privacy, Organisatorische maatregelen en Menselijk handelen.

Privacy coaching.

Door inzet van onze privacy coaching bieden wij begeleiding en ondersteuning om u te helpen te voldoen aan de verplichtingen en om privacyrisico’s te identificeren en te minimaliseren. Door gebruik te maken van onze privacy coaching, kunt u de privacy van uw organisatie verbeteren en uw medewerkers helpen zich bewust te worden van de mogelijke risico’s van onlineactiviteiten.

Proactief informeren.

Wij houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van informatiebeveiliging en cybersecurity. Ons team van experts deelt informatie over beveiligingsrisico’s en biedt advies en begeleiding bij het implementeren van de juiste maatregelen om de risico’s te verminderen. Hiermee bent u altijd op de hoogte en kunt u weloverwogen beslissingen nemen tegen mogelijke bedreigingen. Ieder kwartaal ontvangt u een voortgangsrapportage en in geval van acute dreiging informeren wij u direct.

Helpdesk.

Onze Helpdesk biedt snel antwoorden op uw vragen en problemen op het gebied van informatiebeveiliging en cybersecurity. Onze deskundige medewerkers bieden ondersteuning en zorgen voor gemoedsrust.

10% korting op dienstverlening.

Als klant van ons Continu Cyberweerbaar Zekerheidsplan ontvangt u 10% korting op al onze overige diensten. Profiteer en bescherm uw organisatie. Door onze uitgebreide diensten te combineren, kunt u de veiligheid van uw bedrijf naar een hoger niveau tillen tegen een betaalbare prijs.

Meer weten over het
continu cyberweerbaarheid

Zekerheidsplan!

Nieuwsgierig geworden wat de diensten van Integripro voor uw bedrijf kunnen betekenen? Integripro denkt graag mee!

Dirk van der Woude
staat voor je klaar!

Neem contact op of bel

058 20 300 23